Despre noi
Home
Despre noi
Cariere
Portofoliu
Suport & Consultanta
Sugestii & Reclamatii
Contact
 
Noutati
Asistenta si consultanta vamala pentru operatiuni import/export in Orientul Indepartat
Linie directa Romania - Suedia si retur
Transport marfuri agabaritice Bucuresti si in tara
 

Despre noi

MOD EXPRES INTERTRANS SRL - Transport international marfa si Comisionare Vamala

MOD EXPRES INTERTRANS SRL este o companie cu capital integral romanesc ce ofera servicii de comisionare vamala, transport international marfa, expeditii de marfa internationale si alte servicii adiacente. Prin colaborare si legaturile de parteneriat dezvoltate cu firmele de transport romanesti si straine, precum si prin colaborarea si legaturile de parteneriat cu linii maritime si aeriene putem asigura o calitate superioara a serviciilor noastre, fie transport, fie formalitati, declaratii si comisionare vamala, acoperind practic toate serviciile si solicitarile posibile in aceasta sfera de activitati.

Va invitam sa apelati cu incredere la echipa noastra pentru servicii de comisionare vamala. Societatea noastra este declarant vamal ce ofera pachetul complet de servicii de comisionare vamala, incluzand operatiuni de declarare a marfurilor extracomunitare la import/export, declaratii vamale, asistenta si reprezentare vamala, completare carnet TIR, CMR, certificare EUR s.a.m.d.

Bazandu-ne activitatea pe profesionalism la cel mai inalt nivel, putem fi partenerii dumneavoastra si in servicii de transport intern si extern. Pentru o lista a serviciilor de transport intern si extern, o cotatie de preturi dar si alte informatii in domeniu, va invitam sa consultati rubricile siteului nostru.

Daca sunteti in situatia de depunator a unei declaratii INTRASTAT, va venim in ajutor cu informatii in domeniu dar si cu servicii legate de completarea si depunerea declaratiei corespunzatoare. Mai multe informatii legate de declaratia INTRASTAT, veti gasi in paginile siteul nostru.

Contact
Departament Comisionare Vamala
Lorin Velcu - Declarant vamal
Telefon : 0759.03.70.97
E-mail: lorin.velcu@modexpres.ro
Departament Declarare Intrastat
Bogdan Hrehorciuc - Declarant Intrastat
Telefon: 0751.11.02.25
E-mail: bogdan.hrehorciuc@modexpres.ro
Departament Expeditii Interne si Internationale
Rodica Popescu - Coordonator Transport
Telefon : 0751.11.02.29
E-mail: rodica.popescu@modexpres.ro
Ruxandra Belcigan - Coordonator Transport
Telefon : 0757.04.58.65
E-mail: ruxandra.belcigan@modexpres.ro