Expeditii interne / Transport rutier marfa / oriunde in Romania

Transport intern - Lista serviciiMOD EXPRES are ca principal domeniu de activitate transportul intern de marfa. Societatea noastra realizeaza transporturi de marfa la nivel national. Transportul intern de marfa se realizeaza in regim auto de camion complet dar si grupaj de marfa pe camioane specializate pentru orice tip de produs.

Mijloacele de transport pe care le folosim vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri pentru transporturi interne: camioane 20 tone, camioane cu prelata (avand volum si dimensiuni multiple), camion cu remorca, semiremorca, camion jumbo, cisterna, agabaritic, semiremorca pentru transportul de autoturisme, transport frigorific, izoterme, dube termoking, semiremorci dube, precum si dube simple, camioane cu abilitare ADR pentru transportul de marfuri periculoase.

Servicii transport intern
Societatea noastra va pune la dispozitie o serie de servicii de transport intern de marfa. Aceste servicii pot fi personalizate in functie de solicitarile clientilor nostri:

Transport intern de marfa;
Transport rutier produse alimentare ;
Transport rutier cu sistem frigorific ;
Transport rutier plante si flori ;
Transport rutier mobila ;
Transport produse farmaceutice ;
Transport rutier confectii textile ;
Transport rutier masini si utilaje ;
Transport echipamente pentru expozitii;
Transport rutier produse vrac ;
Transport rutier in grupaj intern;
Transport grupaj in containtere sau remorci;
Transport rutier in containere izoterme ;
Alte tipuri de transport rutier.

Pentru a beneficia de unul sau mai multe servicii oferite, echipa noastra va invita sa completati formularele adecvate. Datele de contact furnizate sunt cu caracter confidential si vor fi utilizate numai in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastre.

Daca ai o intrebare scrie-ne (click aici) sau vorbeste cu noi la 031.620.81.81

Inscrie-te la newsletter

Pentru noutati si cele mai noi rute, inscrie-te la newsletter

031.620.81.81